Same Same

Här händer det inte mycket särskilt. Vi har packat ner nästan hela köket nu. Så nu  blir det att äta på papptallrikar tills onsdag. Hyrde och såg The Box igår. Den började bra men sedan tyckte jag den spårade ur lite och blev lite flummig. kul att ha sett iallafall. Nu på morgonen har jag tagit tag och färgat mitt stackars hår som behövde lite nytt liv. Passade även på att färga brynen också, så bra att slippa måla dem. Skönt med lite spa på morgonen. Idag ska jag till skolan på campusvecka, eller tre dagar iallafall. Kul med en ny kurs! Har nog inte så mycket att tillägga nu. Men ha en bra dag!

Kl är 06.15. Vad gör Leo?

Leo tittar:


På:

Lite av varje

Skrev tenta imorse. Tror det gick bra(hoppas) knåpade ihop 14 sidor så det borde väll räcka. Efter det for jag till ma och pa och hängde. Vi for till rutvik och kikade på blommor. Sedan blev det Bygårds och en bygårdskaka, det var inte igår! Petter och Leo var i stugan på förmiddagen för att spana efter djuren på hans utfodring. Leo fick se några renar och sa -dä dä åt de inte så smarta renarna som inte bryr sig om att gå sin väg. Vid lunch kom Leo och gjorde mig och mamma sällskap. Vi tog en prommis till stadsön och gick en sväng på wika för att spana lite möbler. Vi behöver matstolar, får se vilken sort det blir. inte tyg iallafall. Efter att Petter slutat jobbet for vi till Elgiganten för att köpa en tvättmaskin. De hade specialpris så vi betalade nedast 2990. Som hittat. Kvinnan ur personalen frågade om det var den vi ville ha eller om vi kunde tänka oss något annat? Svaret blev nej den vill vi ha. Inte lätt att köra säljsnack för snåla studenter;) Nåja bara den tvättar rent och funkar som den ska så struntar jag i specialeffekterna. Flyttningen går sakta framåt. Min snälle far kom iallafall igår med 20 kartonger! Mycket välbehövligt. Nu kan man inte skylla på att vi inte har det... Leo har börjat ställa sig mot möbler och han får märken nästan varje dag efter alla fall. Funderar på att skaffa en tyghjälm för att dämpa det värsta. Imorgon får vi se vad som händer. Middag hos Pia och Daniel kanske? Ha en trevlig kväll!

För övrigt. Jag kommer nu äntligen i jeansen igen! 4 Kg minus (3 kvar nu) sen mitten av januari. Perfekt att tappa lite i taget och inte behöva svälta. Sunt förnuft och lite rörelse gör skillnad. Kanske är det det Aftonbladet borde skriva på sitt löp till sommaren, istället för metoder hit och metoder dit;)

Packa pappas kappsäck

Borde egentligen packa kartonger men det är tråkigt. Lite svårt när man inte kan packa allt eftersom vi fortfarande bor här. I helgen måste vi ta tag i förrådet iallafall så det blir gjort. Lite spännande att se vad som finns i kartongerna från första flytten -05. Detta blir vår fjärde flytt inom stadsgränsen:) Idag har jag pluggat lite på förmiddagen och vid lunch tog vi en prommis med natalie och elin. Trevligt. Sedan har vi mest lallat på här hemma och städat lite i bombnedslaget. Tror nästan vi skulle platsa i det där programet för folk som inte har städat på tio år som det ser ut just nu;) Ska börja göra en lista på saker som vi vill köpa till nya lägenheten som vi sedan kan rangordna, vi är tyvärr inte miljonärer. Kollade skattebeskedet, vi slapp att betala igen men det blev mindre plus än förra året. Blir ett bra tillskott till Thailand. Blir inget greys ikväll, tv:n strular med kanalerna. Nåja kl 21 har jag nog ändå somnat... Nu ska jag försöka plugga lite. Ha en bra kväll!

Leos Lekland

Igår var vi på Leos lekland hela förmiddagen och roade oss. Det var superkul för alla inblandade:) Leo fick åka två rutchkanor och resten åkte jag, haha. Karlarna hittade innebandyplanen fort och spenderade lite tid där. Bebisarna lärde känna varandra på golvet. Leo fick två killkompisar, Wille och Amos som var nästan lika gamla.  Meja fick visa bebisarna hur man ska leka när man är en stortjej:) Jag klättrade upp till en brant kana väl på toppen fick jag lite svindel och ångrade mitt val. Funderade ett tag på och stanna där resten av dagen, Pia fick till slut övertala mig att åka ner:) Upptäckte att det är bra att ha lite tyngd på rumpan(enda gången) när man åker, då går det fort! Efter fika och lite mer bus for jag till Pia och Petter och Daniel for till stugan. Vi tog en prommis till stan och strosade lite innan vi gick tillbaka. Hos Pia lekte barnen och Meja hann ävem med att studera Leos snopp vid blöjbytet. Hon konstaterade att hon inte hade någon genom att lyfta upp kjolen och titta efter. De är för söta:) Leo tog även sitt första krypsteg hos dem! Han har inte velat göra om det hemma men det kommer nog snart. Hans tänder i överkäken har nu börjat titta fram och inatt har det varit lugnt. Skönt att han inte behövde ha ont. Idag blir det plugg och så får vi se om ventilations männen gör klar vår fläkt idag. Kanske att man skulle släpa iväg sig och köpa flyttkartonger.. Vi får se.


Klara färdiga kryp!

Killarna spanar på när papporna spelar bandy.

Åker Zebra kana med pappa.



Ner i bollhavet!

Söt-Meja badar i bollhavet

Puss på dej!

Lunch dejt

I trygga famnen hos Pia!


Matbord

Idag har vi beställt ett nytt matbord. Kommer bli toppen! Jag och Leo har hängt hos ma och pa som vanligt på lördagar. Tog en sväng förbi storheden för att spana efter ytterkläder åt Leo. Måste säga att det är skralt på den fronten. Det verkar som om kedjorna tycker att barn under ett år inte ska ha ytterkläder. Hittade dock en vindoverall på lindex så den kan det bli. Ska kolla Lisas tips på Doffi där vi dessutom har 30% :) Jag har också haft lite egentid och varit i stan och fikat med Emma och Elin. Väldigt trevligt! Imorgon ska vi åka på Leos Lekland med Pia,Daniel och Meja samt en gammal lagkompis till mig Jessica, Markus och deras plutt:). Blir premiär för oss så det ska bli skoj! Ikväll blir det senaste Twilight filmen med ost och vindruvor.
Ha en trevlig kväll! 

Byxor

Någon som vet en affär där de säljer vindtäta byxor till en plutt? Dock inte PoP som är svindyra. Känns inte riktigt värt pengarna då han mest kommer sitta i vagnen i vår. Vi har spanat på lindex och åhlens. Igår pluggade jag hos en klasskompis så det känns bra att ha kommit igång med tentaplugget. På kvällen var jag lika trött som vanligt och däckade vid nio.. Leo har fått för sig att vakna ca 6 gånger per natt och dessutom gå upp kl 05.30-  06.00 vilket resulterar i en trött mamma. Nåja vad är en bal på slottet. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Petter for just till skolan och kvar blev vi:) Tror Petter ska få tona mitt hår ikväll iaf. Jag har börjat fundera på att rensa i garderoben eller förrådet men jag tror det får vara ett tag till. Vi har även börjat fundera på en nättare sittvagn som ska ha fullt liggläge. Någon som har tips på det? Ha det!

tillbaka

Nu är bloggtorkan över. Jag har inte haft lust att skriva så mycket. Men nu har vi fått sålt lägenheten och skrivit kontrakt på den nya som blir på kallkällan i en nyrenoverad trea! 54,5 kvm ska bytas mot 84,5 kvm. Så skönt. Om två veckor får vi nycklarna till den nya så snart går flyttlasset. Det blir att rensa en hel del ur förrådet och garderoben för att inte behöva släpa mer än nödvändigt uppför tre trappor. Ska ansöka om dagisplats där också, man såg dagiset från balkongen så får vi plats där blir det super. Nu drömmer vi mest om möbler. Det ska bli så kul att inreda och extra kul är ju att vi delar detta intresse. Sedan spelar ju Petters arbetsplats en viss roll. Ett matbord därifrån kan det bli. För nu rymmer vi ett bord för 6-8 personer! Jag får ta och ordna ett fika sedan för mammor och barn nu när vi kommer att ha plats för det:)

Ha en bra dag!

 
Kan kanske bli en sådan här till Leos djungelrum:)
(Bild från google)

Spännande!

Om ca 20 minuter kommer det förhoppningsvis massor med köpsugna människor och kikar på vår lägenhet. Vi städade och piffade som galningar igår så nu ser den super ut. Jag och Petter väntar nervöst vid telefonerna ifall det börjar plinga till imorgon. Så nu är det bara at hoppas hoppas hoppas... Vi har för övrigt blivit tilldelade en trea på kallkällan också så nu har vi två lägenheter att välja på om allt går vägen. Snart är det mat så ha en trevlig kväll så uppdaterar jag när vi har blivit rika;)

RSS 2.0