Fredag

Väntar på att få tillbaka en uppgift ftån skolan, tänk att lärarna aldrig kan lämna ut en uppgift i förtid. Sista dagen för dem att lämna ut den..Vore super om jag slapp göra om den,känner att jag inte har tid till det. Men sån tur ska man väll inte få. Kommer nog troligtvis att sälja vårt gamla matbord idag. Ska bli skönt att slippa ha det stående i vardagsrummet och lite pengar är aldrig fel. Igår for jag och Leo och pappa och köpte tavlan av Emma så snart ska den få krokar att hänga i. Den passar super med våra färger. Perfekt orange:) Tänk vad bra det är med bloggar ändå! Igår var jag och Leo förbi stan och hängde med Elin och vovven Scooper som bara ville "roa sig" med Zeppy. Stackarn, det är inte lätt att vara kastrerad då andra hanhundar får för sig att han är en tik. Sedan for vi till Marie och barnen en sväng och hängde gäng med våra gamla sjuksköterske- pluggisar. Väldigt trevligt. Efter det har jag varit och pluggat hos Anneli, skönt med en lung stund och en kopp te ibland:) Idag ska vi försöka ta oss ut i solen och jag ska försöka plugga lite. Ha det!

Onsdag

Igår var vi hemma och pysslade förutom den obligatoriska promenaden runt bergviken. När Petter kom hem for vi iväg och gjorde lite ärenden, lämnade igen ett par byxor och handlade mat på "nya" Willys. Leo har även hunnit med att terrorisera vovven genom att dra honom i svansen och öronen. Stackarn. Leo står utan att hålla i sig allt mer så de första stegen är nog inte långt bort!Funderar på att ta mej till Bvc snart och se hur mycket han väger och se hur lång han är. Det har vi nog inte gjort sen han var 6-7 månader. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Någon som har förslag?:)

Sommar och sol!

I helgen har vi varit i stugan och solat oss. Leo har lekt med Meja på gräset och så har det kört lite bil. Underbart med detta väder! Annars pluggar vi jag och Petter på lediga timmar. Hoppas hoppas att klara sista tentorna innan sommaren. Skulle vara så skönt. Idag blir det nog en promenad som vanligt och sedan inte så mycket mer än det vanliga. Ha det!










Feber

Igår fick pluttisen feber så hängig och grinig var han den lille stackaren. Så inatt har han inte sovit så bra, vaknat flera gånger. Men nu på morgonen verkar han vara bättre. Vi ska spendera dagen hos hans farmor och farfar då jag ska ha lektioner över nätet hela dagen. Solen skiner så en prommis måste vi försöka klämma in. Annars rullar det på, känner mig mest stressad över hur jag ska klara den här kursen med så många obligatoriska moment och Petter på praktik. Det löser sig nog till slut. Idag har vi föreläsning om gynekologi så det blir spännande och på fredag om obstetrik vilket också blir intressant. Nu ska vi göra oss i ordning och fara. Ha en bra dag!

RSS 2.0