Länge sedan

Blir mest bara sporadiska inlägg från mig men det är så mycket just runt omkring. I helgen kom bror och Ida på besök och vi hade en jätte trevlig helg hemma hos ma och pa. På lördagskvällen åt vi ett ton kräftor som smakade super! Vi har skaffat en babyvakt eller vad det heter med skärm så han har lugtn kunna t sova på övervåningen medans vi kalasat på nedervåningen. Super fiffigt! I fredags for vi till happis och shoppade loss, eller de gjorde det jag kom hem 200 kr fattigare, ett billigt besök med andra ord:) Ida och Pär köpte upp halva ittalas lager med glas och porslin och jag längtar tills jag o P kan köpa tjusiga tallrikar och glas till vår kommande villa i framtiden:) 

På söndagen blev det badhuset i gammelstad med familjen, bror och Ida samt Pia,Daniel och Meja. Mycket folk men barnen och vi had edet kul. Leo blir förvandlad till ett annat barn i vattnet. Super lugn och ligger mest och tittar på alla. Efter det gick vi på auktion i aulan på skolan och spanade på en tavla men den blev dyr. Riktigt kul kan det vara så det är ett tips! annars är det mest uppsatsen som gäller och jag drömmer till och med om studier och textenheter.. men det rör sig framåt iallafall som tur är.

Leo trivs så bra på förskolan och idag har de disco och maskerad! Leo blev utklädd till panter vilket han gillade. Men väl där blev han lite rädd för en fröken som var utklädd till häxa så vi fick övertala honom att det inte var farligt;) Min sötnos. Han kommer att ha roligt för han älskar att dansa:) Skulle nästan vilja kika in genom fönstret och spana när de har disco och fiskdamm...

Nä nu ska jag plugga. Ha det!



Tjusig tallrik jag vill ha på mitt bord. Bild lånad från ittala.com

RSS 2.0