Lycksele

I helgen for vi till Lycksele och campade i en stuga med Pia, Daniel och Meja. På fredagen var det superväder och vi strosade i djurparken och tittade på de fina djuren. Jag blir som ett barn själv när det kommer till djurparker och sådant. Tur att de hade ett litet barn zoo där man fick gå in och klappa en del av djuren:) Skulle iframtiden kunna tänka mig att ha några andra djur än hund.. Vi bodde i en bra stuga och karlarna grillade och vi åt god mat och god efterrätt också. Mysigt att bara vara ibland. På lördagen for vi till parken igen och spanade in resten av djuren vi missade dagen före. Ett super tips att fara och se, fanns dessutom ett lekland som nog passar ännu bättre när man har barn som är lite äldre. På lördag eftermiddag for vi hem till Råneå och hängde med Petters släkt till söndagen och beundrade det senaste tillskottet i Holmfrid klanen, söte Noa som är fyra månader. Oj vad alla dessa grabbar kan ha roligt ihop nästa sommar! Här kommer bilder:



Lille räven

Mamma björn och bebisarna

Petter fångade en fisk

Pussgurkan


Meja hade superkul

jag hittade en kompis

Leo tyckte djuren var lite läskiga

Mamma björn, pappa myskoxe och bebis säl:)

Mor och son





Tisdag

Idag ska jag och Leo fara till stan för Leo ska fotografera sig! Äntligen blir det av och det ska bli kul att se resultatet av det. Det blir nog en förstoring till sovrumsväggen. Igår jobbade jag min första kväll på ett år men det gick fint. Ska kolla på olssons tyger efter konstskinn också idag. Ska även införskaffa en flaska vin tills imorgon:) Detta blir ett väldigt kort inlägg ska gå och göra mig klar för dagen. Ha det!

På ranten

Idag ska jag och Leo ut och se oss om. Vi lämnar av P på jobbet och sedan far vi till storheden och kikar på sovrumsgrejer. Rullgardin står på önskelistan så slipper vi ha överkastet hängandes över fönstret. Det ser ut som ett råttbo eftersom vi aldrig ids ta ner den på dagen eftersom den är jobbig att få upp igen. Sedan ska vi luncha med P och efter det åker vi vidare till Persön för att möta upp Marie med barn hos vår ex klasskompis Camilla med barn. Det ska bli trevligt att se henne igen för det var ett tag sedan. De bor jättemysigt i ett stort rött hus, stor tomt och en granne på lagomt avstånd. Ungefär som vi vill ha det i framtiden. Leo vaknade halv fem i morse och kvittrade så då var det bara att kliva upp. Nu ligger han och P och badar. Nu ska jag försöka få ordning på mig själv så vi kan åka. Ha det!

Lampa

Idag har jag varit och hämtat ut vår nya lampa från halens av alla ställen! Ikväll hamnar den i taket och förvandlingen av sovrummet kan börja:) I helgen har jag och Leo varit och hälsat på min morfar i Örnsköldsvik och bara myst. Han har sommarstugan på landet och det är så lungt och skönt där. Vi har tittat på hästar, kossor och får och Leo tyckte dem var spännande. Leo har fått för sig att varannan gång (typ) han äter så ska han spotta ut maten. Lagomt tålamodsprövande. Men men det går väll över. Annars är det lugnt och stilla jag tog bort Zeppys stygn för någon kväll sedan så nu ska bara pälsen växa till sig så ser han ut som vanligt igen. Han blev så glad när han slapp tratten:) Idag blir det lugnt och stilla med tvätt och lite pyssel. Ha det bra!

Sommarlov!

Äntligen är denna termin slut och ett par månader i solen väntar(kan ju alltid hoppas). Petter är färdig med sin utbildning så nu väntar en tid av jobbsökning och googling på orter där vi eventuellt ska bo. Men vi hoppas att någon går i pension eller skaffar barn bland arbetsterapeuterna här i norr så vi slipper flytta. Tyvärr ser den drömmen mörk ut. Vi har börjat spana efter inredning til lägenheten igen nu när vi har tid att göra annat än att bara få vardagen att gå runt. Känns som att sovrummet kommer att gå i silver, svart och rosa. Är lite less på beige och vitt eftersom vi redan har haft det ett tag. Så nu spanar jag på nätet efter lämpliga gardiner och lampa till taket som är prio ett då vi bara har en stackars glödlampa som hänger ensamt i taket. Så om någon har en bra sajt att tipsa om så är det välkommet:) Tar gärna emot tips om skinn/konstskinn till sängaveln som vi vill ska bli svart.

Leo har hunnit bli 10 månader och en vecka och han kan nu gå flera steg i taget! Surrar gör han också med ord som liknar där, titta och katt. Han har energi som räcker och blir över. Blir bra när han får komma till dagis och träffa andra små och leka. Han har fått plats på förskolan här på Kallkällan som vi hoppades så den 23 augusti är det start. Ska ringa dit idag för att boka tid för inskolning. Spännande! Vi ser förskolan från sovrumsfönstret så närmare kan det knappast bli. Det var han och en till född 2009 och sedan en massa 2008:or så han får vara en liten pluttis:)

Idag skiner solen och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Någon som har ett förslag?:)




RSS 2.0