Sommarlov!

Äntligen är denna termin slut och ett par månader i solen väntar(kan ju alltid hoppas). Petter är färdig med sin utbildning så nu väntar en tid av jobbsökning och googling på orter där vi eventuellt ska bo. Men vi hoppas att någon går i pension eller skaffar barn bland arbetsterapeuterna här i norr så vi slipper flytta. Tyvärr ser den drömmen mörk ut. Vi har börjat spana efter inredning til lägenheten igen nu när vi har tid att göra annat än att bara få vardagen att gå runt. Känns som att sovrummet kommer att gå i silver, svart och rosa. Är lite less på beige och vitt eftersom vi redan har haft det ett tag. Så nu spanar jag på nätet efter lämpliga gardiner och lampa till taket som är prio ett då vi bara har en stackars glödlampa som hänger ensamt i taket. Så om någon har en bra sajt att tipsa om så är det välkommet:) Tar gärna emot tips om skinn/konstskinn till sängaveln som vi vill ska bli svart.

Leo har hunnit bli 10 månader och en vecka och han kan nu gå flera steg i taget! Surrar gör han också med ord som liknar där, titta och katt. Han har energi som räcker och blir över. Blir bra när han får komma till dagis och träffa andra små och leka. Han har fått plats på förskolan här på Kallkällan som vi hoppades så den 23 augusti är det start. Ska ringa dit idag för att boka tid för inskolning. Spännande! Vi ser förskolan från sovrumsfönstret så närmare kan det knappast bli. Det var han och en till född 2009 och sedan en massa 2008:or så han får vara en liten pluttis:)

Idag skiner solen och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Någon som har ett förslag?:)




Kommentarer
Postat av: Lisa

Shit så stor han har blivit! Tiden går så himla fort! Riktigt söt är han :D

2010-06-08 @ 10:14:26
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Emma

Så stor och duktig han är lilla Leo! :)



Vi beställde det vita på stoff och stil på internet, det bruna vi hade innan köpte vi på en tapetserarverkstad på hertsön. Men det var riktigt läder så det var en heel del dyrare! Det på stoff och stil fungerade alldeles utmärkt! :)

2010-06-10 @ 10:05:24
URL: http://solouniko.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad tror du om torsdag eftermiddag? Då kan Vincent följa efter dagis. Tänkte att Camilla har ju typ ett minizoo och Vinnie skulle säkert tycka det är kul med alla djuren. :)



Och vad har du gjort med fonen?

2010-06-15 @ 09:31:23
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0