gammeltanten..

Igår blev  jag kallad tant för första gången i mitt liv. Några dagisbarn tänkte ge mig en uppmuntrande kommentar så de skrek "hej gammeltant" åt mig. "Det var det fräckaste" svarade jag;) Känns ju bra, jag som trodde att rynkcremen var ett par år bort, men tji fick jag. Bara att börja läsa bäst i test då:)

Pluttis är så nöjd och glad på dagis och sover som en stock där. Han tycker däremot inte att maten är super, utom blodpudding:) Han ser så stor ut vår lille kille.

I helgen fick Leo sin första kusin också! En liten kille som ska heta Hugo. Supersöt och vi är så glada att allt gick bra. Tänk om några år kommer de vara ikapp åldersskillnaden och ha jättekul tillsammans! Synd bara att det är så långt till malmö. Vi ska iallafall försöka ta oss ner så snart det går.

I veckan har jag nött skolan och letat en massa artiklar till vår analys och imorgon blir det hemstudier och genomgång av dessa. Känns ändå hyfsat bra än så länge. Vi har då ett bra sammarbete och det är nästan huvudsaken.

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, på söndag blir det vallokalen och loppis på dagisgården här. Så om någon behöver fynda så är det loppis här på kallkällans förskola på söndag!

Ha en trevlig helg!

Solsidan

Ute skiner solen och inne sitter jag:) Ska snart gå och hämta Leo från dagis, idag har han varit där själv nästan hela förmiddagen! I helgen har vi myst i stugan och Petter har jagat diverse djur. Jag följde faktiskt med ut i skogen i söndags på harjakt men Zeppy drev nog en räv istället och var borta länge, men det blev ingen att lägga i grytan iaf. Annars skriver jag och Malin på uppsatsen när tillfälle ges och imorgon ska vi nog ta tag i artikel sökandet inför själva analysen(ge mig styrka). Idag tar vi det lugnt och håller oss hemma. Får se vad dagen har att erbjuda. Nu ska jag gå och se hur mycket mat Leo har kastat på golvet:) Ha det!

Dagis eller förskola

Nu har Leos första inskolningsvecka avslutats. Det har gått rätt bra och vi har lekt ute en massa och inne litegrann. Han har även provat att äta två gånger. Jag har hållt mej i bakgrunden när det har varit möjligt och det har funkat bra. Så till veckan blir det att lämna mera och mot nästa fredag ska han nog vara där ensam. Kommer nog kännas konstigt, vår bebis börjar bli stor!

Leo är så finurlig på gott och ont och idag har han listat ut att om man drar ut nedersta lådan så kan man använda den som stege för att nå de andra.. Han härmar ord ofta och säger man koka så drar han fram kastrullerna:)

Hotellen till Thailand är alla bokade utom Bangkok men där finns det så mycket att välja på så vi väntar lite. Jag som gillar listor har börjat fundera vad Leo kan behöva med sig, en hel del verkar det bli. Letar förgäves efter en beg chicco lite sulky på blocket men det ser mmörkt ut. Ska tydligen vara den bästa resesulkyn.Var och frågade efter den på barnenshus men de har den ej, människan som jobbade där måste hadft en dålig dag eller så var hon en kass säljare för hon presenterade inte ens något alternativ.. Men om någon vet någon som har en sådan vagn så får ni gärna hojta till!

Imorgon kanske det blir IKEA med svärföräldrarna, det vore trevligt:)

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0