Dagis eller förskola

Nu har Leos första inskolningsvecka avslutats. Det har gått rätt bra och vi har lekt ute en massa och inne litegrann. Han har även provat att äta två gånger. Jag har hållt mej i bakgrunden när det har varit möjligt och det har funkat bra. Så till veckan blir det att lämna mera och mot nästa fredag ska han nog vara där ensam. Kommer nog kännas konstigt, vår bebis börjar bli stor!

Leo är så finurlig på gott och ont och idag har han listat ut att om man drar ut nedersta lådan så kan man använda den som stege för att nå de andra.. Han härmar ord ofta och säger man koka så drar han fram kastrullerna:)

Hotellen till Thailand är alla bokade utom Bangkok men där finns det så mycket att välja på så vi väntar lite. Jag som gillar listor har börjat fundera vad Leo kan behöva med sig, en hel del verkar det bli. Letar förgäves efter en beg chicco lite sulky på blocket men det ser mmörkt ut. Ska tydligen vara den bästa resesulkyn.Var och frågade efter den på barnenshus men de har den ej, människan som jobbade där måste hadft en dålig dag eller så var hon en kass säljare för hon presenterade inte ens något alternativ.. Men om någon vet någon som har en sådan vagn så får ni gärna hojta till!

Imorgon kanske det blir IKEA med svärföräldrarna, det vore trevligt:)

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Helena

Men borde det inte gå att leta på pricerunner eller liknande? :)

2010-09-03 @ 23:22:45
URL: http://completelyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0