Baka liten kaka

Idag har vi påbörjat julbaket. Det blev minttoppar och schackrutor. Leo hjälpte till att knåda degen. På eftermiddagen blev det en tur till ett överbefolkat storheden. Det var inte bästa dagen att köpa en snöbjörn på. Sonja har knorrat ikväll men sover nu i min famn. Får hoppas att hon sover gott inatt. Jag har huvudvärk varje dag nu av för lite sammanhängande sömn.. Imorgon får vi främmande från Gällivare. Älgkött står då på menyn, ska bli kul! God kväll!

Provar från mobilen

Testar att skriva från mobilen, får se om det blir lite tätare intervaller mellan inläggen. Bebisen kom och var till vår stora förvåning en tös! Sonja har hon fått till namn efter min farmor. Snabbt gick det och på utsatt datum! Hon är punktligare än sina föräldrar:)

4 månader har hon hunnit bli och kan nu skratta, rulla från mage till rygg och sitta i stolen med lite extra stöd. Storebror är så stolt och hjälper gärna till med det han kan. Sova på nätterna är hon inte så förtjust i. Vaknar många gånger! Börjar känna mig lite lätt senil och trögtänkt.. Tur vi kan skratta åt saker jag glömmer:)

Nu står Leos favorit blodpudding på schemat. Må gott.


RSS 2.0